ANKARA TİCARET ODASI 17. TKG HEYETİ İÇİN İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DÜZENLEDİ 

Türkiye  Odalar ve Borsalar biriği tarfından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Mersin, Adana ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında firmalar arasında yapılan ilk iş görüşmelerine Ankara Ticaret Odası ev sahipliği yaptı.

alt

Ankara Sanayi Odası ve Ankara Ticaret Borsası  üyelerinin de davet edildiği ikili iş görüşmeleri çok başarılı geçmiş ve konuk girişimciler Ankara Ticaret Odası'nın ev sahipliğinden ve Ankaralı tüccarların yakın ilgisinden çok memnun kalmışlardır.

alt

Ankaralı tüccarların konuk girişimcilerle görüşmelerinde renkli anlar yaşandı. 

Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmeleri Milliyet Gazetesinde  haber olarak yayaınlanmaktadır. Milliyet gaztesindeki fotoğraflı habere bu linki ziyaret ederek erişim mümkündür.

alt

KKTC temsilcileri İLKE ÖZERLAT (solda) ve MUSLU AKGÜNEY (sağda) ATO'nun ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmelerinde çok sayıda firma temsilcisi ile tanıştı ve yararlı bağlantılar kurdu.

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Katılımcıları için Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen ikili iş görüşmeleri  Haberler Com sitesinde yayınlanmaktadır.  Haberler Com Sitesine  ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

17. TKG heyetinin Ankara Ticaret Odasını ziyareti  Samanyolu Haber tarafından  web sitesinde yayınlanmaktadır.  Samanyolu Haber  bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

5 Mart Çarşamba günü Ankara Ticaret Odasını ev sahipliğinde  düzenlenen ve 23 ülkeden 44 girişimcinin katıldığı programın açılışında konuşan ATO Genel Sekreteri Mustafa Babayiğit, Türkçe konuşan ülkelerin girişimcilerini ATO’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkçe konuşan ülkelerle Türkiye’de bulunan vatandaşların ticari bağdan çok gönül bağı bulunduğuna dikkat çeken Babayiğit, “TOBB’un lokomotifliğinde ATO üyeleriyle Türkçe konuşan ülkelerin girişimcilerini bir araya getiriyoruz. Türkçe konuşan ülkelerle olan gönül bağını ticari ilişkilerle güçlendireceğiz” dedi.

ATO üyesi işletmelerle, Türkçe konuşan girişimcilerin ortak iş yapmak için sinerji oluşturduğunu kaydeden Babayiğit, “Bu sinerjiye ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Ankaralı işadamlarının yurtdışına açılmaları ve yeni pazar bulmaları için er türlü katkıyı vermeye hazırız” diye konuştu.

alt

Kamu Gündemi  haber sitesine yayınlanmakta olan ATO ziyareti haberine ulaşmak için Kamu Gündemi sitesinin linkinin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Haberler Com Sitesinde yayınlanmakta olan haberin detayları için lütfen bu inki ziyaret ediniz.

Lot Para Haber Sitesi aynı haberi kendi sitesinde  yayınlamaktadır. Linki tıklayarak bu habere ulaşmak mümkündür.

alt

17. TKG programına Kazakistan'dam katılan girişimciler ATO'da düzenlenen ikili iş görüşmelerinde..

Almanya’dan toplantıya katılan Recep Yıldız da Türkçe konuşan Ülkeler heyeti adına bir konuşma yaptı. Almanya’da otomotiv, savunma, medikal ve optik cihaz sanayilerine parça üreten bir fabrika kurduğunu ve 2011 yılında Alman Sanayi Bakanı’ndan “Hassas Teknoloji” dalında ödül aldığını anlatanYıldız “Hedefimiz Avrupa’da Türk yıldızını parlatmaktır” dedi.

alt

İkili iş görüşmelerinin ardından Ankara Ticaret Odası  yönetimi tarafından konuk heyet üyelerine  öğle yemeği ikram edildi.

alt

Konuklar Ankara Ticaret  Odasına heyet otobüsüs ile ulaştı. 17. TKG programına Moldova'dan katılan  VASILI  CHIOROGLO (sağ başta),  Kazakistan temsilcileri DARKHAN BİTİMSHİNOV (sağdan 2.) ve LATIPSHA ASSANOV (sağdan 3.), Kırgızistan'dan  NURLAN SULAIMANOV (sol başta)  ATO ev sahipliğindeki ikiliiş göüşmelerine davet edilmekten çok memnun oldu. 

Ankara Ticaret Odası'nın web sayfasında yayınlanmakta olan renkli fotoğraflarla zenginleştrilmiş habere ulaşmak için bu linki tıklamanız önerilmektedir.