11. TKG PROGRAMI KATILIMCILARI ALMANYA STUTTGART'TA" TÜRKİYE EKONOMİ AKŞAMI" DÜZENLENDİ 

18. Şubat 2014 tarihinde Stuttgart'ta,  Uluslararsı Türk İş Merkezi-ITBC'nin  katkılarıyla düzenlenen "Türkiye Ekonomi Akşamı" 11. TKG Programına Stuttgart'tan katılan  üyelerin etkin katıkısıyla  gerçekleşmiştir .

ITBC – Uluslararası Türk Ticaret Merkezi - International Turkish Business Center - ile Stuttgart JCI Alman işadamları’nın işbirliğinde düzenlenmiş olan Türk Ekonomi Akşami Stuttgart – Charisma Boosthaus’da (ünlü bir Türk lokantası) çok sayıda saygın davetlinin katılımıyla  düzenlemiştir.

alt

T.C. Stuttgart Ticaret Ateşeliğinden Dr. Ahmet Bayraktar (sağ başta) , toplantıda yaptığı konuşmada;  Türkiye’nin stratejik önemini ve ekonomik durumu hakkında konuklara bilgi verdi.

11. TKG Programı üyesi ve TBC Genel Başkan Yrd. Dr. Necdet Doğan ile 11. TKG Programı katılımcısı ve  ITBC Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Süreyya Nejat Doğan (sol başta)  ITBC hakkında ve Türkiye’de yatırım imkanları konusunda davetlilere bilgi sundular. Her iki sunum davetliler tarafından beğeni ile izlendi.

alt

10. TKG Programına Stuttart'tan katılan SALİH KARATEPE, kurucusu olduğu ITBC'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini başarıyla sürdürmekte ve çeşitli toplantılr ve etkinlikler düzenleyerek, iki ülke arasındaki yatırım ve işbirliği ortamını gelişmesine önemli katkılar yapmaktadır. 

Toplantıya katılanlar arasındaki  ikili görüşmelerle geç saatlere kadar devam etmiştir. 

Program sonunda konuşmacılar konuklara sunmuş oldukları önemli bilgiler ve bu  toplantıya vermiş oldukları desteklerden dolayı sertifikayla ödüllendirdiler.

alt

Toplantıda konuklara sunum yapan Dr.Süreyya Nejat Doğan yaptığı konuşmada;  Türkiye’de yabancı şirketlerin yatırımlarının geliştirmeleri için gerekli ve önemli olan teşvik sisteminin yürürlükte olduğunu, altyapı ve iş ortamı bakımından uygun ortamlar bulunduğunu, yerli ve yabancı yatırımcılar için çesitli bölgelerde her türlü yatırım imkanlarnını bulunduğunu ifade etmiştir.