alt

 

5. Türkmenistan Türk İhraç Ürünleri Fuarı'nın açılışına katılmak üzere, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'a giden  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu  11 Şubat 2014 tarihinde Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov tarafından kabul edildi.​

Bu haberinin  ayrıntılarına ulaşmak için TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan Haber Arşivi linkinin tıklanması gerekmektedir.

TOBB Başkanı Türkmenistan'da 5. Türk İhraç Ürünleri Fuarının Açılışına Katıldı

alt

Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'taki "5. Türk İhraç Ürünleri Fuarı", TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla açıldı.​

Meridyen Uluslararası Fuarcılık ile Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Sergi Köşkünde ortaklaşa düzenlenen fuarın resmi açılış törenine, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun yanısıra Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkmenistan Meclis Başkanı Akca Nurberdiyeva, Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşit Meredov, Türkiye'nin Aşkabat Büyükelçisi Şevki Mütevellioğlu ile yabancı misyon temsilcileri de katıldı.

Bu haberinin  ayrıntılarına ulaşmak için TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan Haber Arşivi linkinin tıklanması gerekmektedir.