15. TKG GRUBU ÜYESİ NARBEK ABDULLAEV TÜRKİYE'DE GÜNEYDOĞU BÖLGESİNİ ZİYRET ETTİ

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kırgızistan'dan katılan NARBEK ABDULLAEV, inşaat sektöründe faaliyet gösteren yüksek katlı konut projeleri, site inşaatı, otopark ve ofis inşaatı ile uğraşan, otel ve site inşaatı yatırım projeleri olan şirketin genel müdürüdür. 

alt

Üniversite öğrenimini Türkiye'de yapan NARBEK ABDULLAEV  (sağda) Ankara'da bulunan  Ortadoğu Teknik Üniveristesi  İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Kırgızistan'da JIA-Genç İşadamları Derneği ve Egemendik-Türkiye Mezunları Derneği üyesidir.  

Türkiye'de  öğrencilik günlerinde görmeye fırsat bulamadığı şehirleri işadamı olarak gezip görmek isteyen  15. TKG grubu üyesi değerli arkadaşımız Gaziantep, Diyarbakır ve Şanlıurfa illerine bir gezi düzenlemiştir.

Tarihi ve kültürel bölgeleri gezen NARBEK ABDULLAEV'in çok eski kadim kültürlere ve dinlerin doğuşuna ev sahipliği yapmış ola bu şehirleri görmektem memnun olduğuna ve  güzel anılar biriktirdiğine inanıyoruz.

alt

Şanlı Urfa'da en eski uygarlıkların doğduğu bölge olan Harran'da çay molası veren 15. TKG üyesi NARBEK ABDULLAEV arkadaşımıza "gene bekleriz" diyoruz.