10. TKG PROGRAMI ÜYESİ SENAD AMRA KARIŞIK 2. BALKAN EKONOMİ ZİREVESİNE KATILDI

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Sırbistan-Sancak'da katılan SENAD AMRA KARIŞIK  7 Şubat 2014 Cuma günü Bursa'da düzenlenen  "2. Balkan Ekonomi Zirvesi"ne katıldı.

alt

10. TKG  üyesi SENAD AMRA KARIŞIK (sağdan 2.) Bursa'da koferansta Sanak delegesyonu ile yakından ilgilendi.


Rumeli Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (RUMELİSİAD) tarafından düzenlenen "Uluslararası 2. Balkan Ekonomi Zirvesi", Başbakan Yardımcısı Bülent ARINÇ ve Kosova Başbakan Yardımcısı Edita TAHİRİ’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

alt

Balkan Ekonomi Zirvesine Kosova'dan  Kamu Yönetimi Bakanı Mahir YAĞCILAR, Kosova Meclisi KDTP Milletvekili Enis KERVAN ve 30 kadar iş adamı da katıldı.

Makedonya'dan ise akedonya Devlet Bakanı Hadi NEZİR ve Makedonya Ekonomi Bakanı Valon SARACİNİ katıldı.

Zirvede Balkan ülkelerinden işadamları ile Bursalı işadamları, ekonomi işbirliği görüşmeleri yaptı.  Balkanlar ve Türkiye arasındaki ekonomik, ticari ve kültürel ilişkilere katkı sağlaması amacıyla Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından proje desteği verilen Ekonomi Zirvesine, Türkiye ve Balkanlar’dan üst düzey bürokratların yanı sıra, 12 Balkan ülkesinden 687 katılımcıyla, 293 yerli ve yabancı firma katılmıştır.

2. Balkan Ekonomi Zirvesi konusundaki ayrıntılı habere ve fotoğraflara ulaşmak için BALKAN GÜNLÜĞÜ  web sitesinin linkini tıklamanız önerilmektedir. 

Zirvenin tanıtım toplantısı ile ilgili habere ise CİHAN haber sitesinin linkinden ulaşmak mümkündür.

Farklı fotoğraflar ve detaylı  bilgilere erişmek için HABERLER COM sitesinİn linkini ziyaret etmeniz de önerilmektedir.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Briliği tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girşimciler Programı katılımcısı SENAD AMRA KARIŞIK, Bursa'da bulunduğu sırada çevreyi gezip, görme fırsatı da buldu.

Uludağ yolundaki tarihi Çınar'ı ziyaret eden  SENAD AMRA KARIŞIK, Bursa Ovasını yükseklerden izleyip,  fotoğraf çekti.

alt

10. TKG üyesi SENAD AMRA KARIŞIK (solda) Bursa'nın kuruluşuyla özdeşlenen Tarihi Çınarın bulunduğu parkı  Balkan Ekonomi Zirvesine katılan arkadaşlarıyla birlikte  gezdi.