6. TKG PROGRAMINA KKTC'DEN KATILAN RAMAZAN GÜNDOĞDU TELEVİZYON PROGRAMINDA  ÖZELLEŞTİRME KONUSUNDA DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU, KKTC'de yayın yapan Ada TV'ye 6 Şubat 2014 Perşembe günü konuk oldu.

"Günaydın Ada" adlı programında  konuk olan ve GÖZDE AKBEN'in sorularını yanıtlayan  Ramazan GÜNDOĞDU,  KKTC'de son zamanlarda gündemde olan özelleştirme konusunu sanayiciler açısından değerlendirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU, Gazimağusa'da bulunan Shipyard Famagusta Tersanesinin sahibi ve direktörüdür. Ayrıca  Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir.  Kıbrıs Türk Ticaret  Odası Yönetim Kurulu üyesi ve Başkan V. olarak görev yapmıştır.

Değerli arkadaşımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz.