alt

Bişkek'te Kozu Grill (adrese teslim kuzu cevirme şirketi) olan 10. TKG üyesi TEMİRLAN SARLYKBEK UULU, 12-17 Şubat  2014 tarihleri arasında ABD'nin Chicago şehrine önemli bir iş ziyareti gerçekleştirmiştir.  

Amerika Birleşik Devletleri,  Chicago kentindeki bir Kırgız lokantasına  Kozu Grill  bayiliği veren arkadaşımıza başarılar dliiyoruz.

alt

10. Türkçe Konula Girişimciler Programına Kırgızistan'dan katılan  TEMİRLAN SARLYKBEK UULU,  toplu yemek üretimi,  mobilya sektöründe fason imalat yapan ve bilgisayar kursu ile dil kursları düzenleyen şirketler sahibidir. Geliştirmiş olduğu Kozu Grill markası ile ABD’de bayilik vermiştir. Dağ oteli ile turizm işletmeciliği yapmaktadır. 

alt

 

alt

10. TKG üyesi TEMİRLAN  SARLYKBEK UULU, Chicago'da yapılan açılışın ardından, birlikte çalıştıkları ONDULİNE  şirketinin davetlisi olarak 18-25 Şubat 2014 tarihleri arasında Güney Afrika'ya gitti.

alt

Johannesburg ve Cape Town şehirlerini gezme olanağı bulan ve Sun City eğlence şehrini de ziyaret eden 10. TKG üyesi TEMİRLAN SARLYKBEK UULU  Güney Afrika'dan renkli anılarla ayrıldı.

 

alt

10. TKG grubu üyesi arkadaşımızı kutluyor, ABD'deki yeni markasının başarılı olmasını diliyoruz. Güney Afrika yolculuğunun da iyi geçmesini ve renkli anılarla dönmesini bekliyoruz.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kırgızistan'dan katılan TEMİRLAN SARLYKBEK UULU Hacettee Üniveristesi Felsefe bölümü mezunudur. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde yüksek lisans yapmıştır.

alt

TEMİRLAN SARLYKBEK UULU, ABD ve Güney Afrika ziyaretleri öncesinde 8-10 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul'u ziyaret etti. Çırağan Otelinde konaklayan arkadaşımız İstanbul Akvaryumu da ziyaret etti.

alt

TEMİRLAN SARLYKBEK UULU arkadaşımızın ABD ve Güney Afrika ziyaretlerinin ayrıntılarına ilginç fotoğraflara ulaşmak  için facebook sayfasını ziyaret etmeniz önerilmektedir.