12. TKG PROGRAMINA RODOS'TAN KATILAN İLTER OSMANCIKZADE MARMARİS'TE ÖDÜL ALDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan'ın Rodos Adasından katılan İLTER OSMANCIKZADE hediyelik eşya ticaeti ile uğraşmaktadır. 

Mugla Il Genel Meclisi; bugüne kadar Muğla'da ve ilçelerde katılmış oldukları çok sayıdaki kültürel çalışmalar ve festivallerdeki başarılı performansları ve katkıları nedeniyle OSMAN  İLTER OSMANCIKZADE'ye  dostluk plaketi verilldi.

alt

Rodos'tan İLTER OSMANCIKZADE'ye  (olda ) festivallere katılarak  Türk Yunan dostluğuna yaptıklara katkı nedeniyle verilen dostluk plaketini  Muğla İl Genel Meclisi Başkanı törenle verdi.

İl Genel Meclisi törenine davet edilen  12. TKG üyesi İLTER OSMANCIZKADE'ye plaket verilmesi  HABERLER COM sitesinde yayınlanmaktadır.   Bu linki ziyaret derek görüntülü habere ulaşmak mümkündür.

İhlas Haber Ajansı tarafından "Osmanlı Torununa Dostluk Plaketi" başlığıyla yayınlanan  habere bu linkten erişmek mümkündür. 

Aynı zamanda müzik alanında da çeşitli çalışmalar yapan OSMAN  İLTER OSMAKCIKZADE,  hem çeşitli müzik aletleri çalmakta, hem de solist olarak  çeşitli müzik gösterilerine katılmaktadır.

İLTER OSMANCIKZADE, Rodos Adasında yaşayan Türk ve Yunan asıllı kişilerden kurmuş olduğu  özel müzik grubu ile Türkiye'nin batı ve güney sahillerindeki il ve ilçe belediyelerin düzenlendiği çeşitli festivallere, konserlere katılmakta ve müzik  programları yapmaktadır. 

alt

Marmarisliler  ile yakından iletişim kuran OSMAN  İLTER OSMANCIKZADE,  sosyal faaliyetlere de katılmaktadır.

Bu kapsamda 5 Şubat 2014 tarihinde Marmaris Söğüt Beldesinde yapılan "6. Tavla Turnuvası"nda  başarılı olan İLTER OSMANCIKZADE'ye bir plaket de tavla turnuvasının sonunda verildi.

alt

5 Şubat 2014 tarihinde  Marmaris ilçesinin Sögüt beldesinde gerçekleşen 6. Tavla Turnuvasının ardından bir gala yemeği düzenlendi. 12. TKG üyesi İLTER OSMANCIKZADE  (sağdan 3.) ve eşi Makbule Hanım  (sağdan 4.)  Marmarisli dostları ile birikte olmaktan mutlu oldu. 

Memurlar  Net Haber Sitesinde yayaınlanan bir haberde  "Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Söğüt köyünde bu yıl  gerçekleştirilen 3.Uluslararası Denizcilik ve Kültür Şenliği’nde yine dostluk rüzgarları esti" ifadesi yer almaktadır. Şenliğe müzik grubu ile katılan  ve konser verem İLTER  OSMANCIKZADE'ye dostluk plaketi takdim edilmiştir. Fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.