IRAK KERKÜK'DEN MEHMET KASAP DUBAİ FUARINDA İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPTI

14. TKG programına Irak-Kerkük'den katılan MOHAMMED  KASAP Dubai'de düzenlenen  Middle East Electricity fuarında  iş görüşmeleri yaptı ve yeni  bağlantılar kurdu. 

alt

MOHAMMED KASAP   Dubai Fuarında  birlikte iş yaptığı Türk markası SAHRA Kablonun standını ziyaret etti.

Dünyadaki önemli enerji firmalarını buluşturan bu fuarın kapsamında güç santralleri, aydınlatma, nükler enerji ve daha birçok konudaki son gelişmelere ve en son teknolojilere ulaşmak mümkündü.  

alt

Dubai International Exhibition Centre salonlarında 11-13 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen Middle East Electricity Fuarına ilşkin  detaylı bilgilere ve görsellere ulaşabilmek için bu sayfayı ziyaret etmeniz önerilmektedir.

alt

MOHAMMAD KASAP kablo ticareti yaptığı Türk markası SENA kablonun standını ziyaret etti. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi olan MOHAMMED  KASAP,   Irak Kerkük'te her türlü kablo ve elektrik malzemesi ticareti ile uğraşan şirket sahibidir. KerkükTicaret Odası ve Türkmen İşadamları Derneği üyesidir. Türkiye'deki çeşitli elektrik kablosu üreticilerinden Irak pazarı için düzneli olarak yüksek miktarlarda kablo satın almaktadır.  Türkiye ile Irak arasındaki ticaretin gelişmesinde ciddi katkıları olan arkadaşımızı kutluyoruz.

MOHAMMED KASAP  Dubai fuarının yapıldığı binanın önünde foroğraf çekti.

Değerli arkadaşımızın ticari  başarılarının devamını dileriz.