REZA KAMİ VE İRAN HEYETİ  İSTANBUL TİCARET ODASINI, MÜSİAD VE ASKON'U ZİYARET ETTİ

Türk-İran İş Konseyi Eş Başkanı olan REZA KAMİ 11. Türkçe Konuşan Girşimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenmiştir.

REZA KAMİ ve İran heyeti 11.12.2013 tarihinde İstanbul'da yapılan Türk-İran İş forumu nedeniyle İstanbul'da bulunduğu sırada İstanbul Ticaret Odasını da ziyaret etmiştir.

İTO yöneticileri ile İran'ın Tahran ve Tebriz Odaları arasında işbirliği köprüleri kurulması konusunda karşıklı görüş birliğine varılan toplantıda taraflar daha sık biraraya gelmenin gerekliliğini vurguldılar.

Reza KAMİ ve İran heyeti MÜSİAD Genel merkezini ziyaret ederek, karşılıklı işbirliği fırsatlarının değerlendirilmesi hususunda görüşmelerde bulunmuştur.

REZA KAMİ (ön sırada, sağdan 6.) ve İran heyeti MÜSİAD  yöneticileir ile yararlı görüşmler yaptı.

Bu ziyaretin ayrıntılarına MÜSİAD web sayfasında yer verilmiştir. habere ulaşmak için bu linki tıklamanız yeterli olacaktır.

REZA KAMİ ve İran heyeti İstanbul'da bulundukları sırada ASKON'u ziyaret ederek, yetkililer ile işbirliği görüşmesi yaptı.

Bu ziyaretin detaylarına ulaşmak için ASKON web sayfasına ait bu linki tıklamanız önerilmektedir.