TKG ÜYELERİ TÜRKİYE İRAN İŞ FORUMUNA KATILDI

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı REZA KAMİ  Türk-İran İş Konseyi Eşbaşkanıdır. Aynı zamand, İran Ticaret Sanayicileri ve Madenler Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Tebriz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesidir.

DEİK/Türk-İran İş Konseyi tarafından 11 Aralık 2013 tarihinde İstanbul düzenlenen “Türkiye-İran İş Forumu”na katılan REZA KAMİ,  İran heyeti ile birlikte İş Forumu kapsamında çeşitli görüşmeler yaptı. 

alt

11. TKG programı heyet başkanı REZA KAMİ (soldan 2.) İş Forumu anı fotoğrafında.

9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Tebriz'den katılan SEYİD VAHİD PEYMAN' da  Türk-İran İş Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi olarak, İstanbul'daki İş Forumuna katılmıştır.  

11 Aralık 2013 tarihinde İstanbul Ceylan Intercontinental Otel’de  düzenlenen “Türkiye-İran İş Forumu”nun  katılımcıları şu isimlerden oluşmaktadır. İran İslam Cumhuriyeti Ticaret Bakanı 1. Vekili MOHAMMED DUST HUSSEİNİ, Tİran İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi ALİ REZA BİGDELİ, Doğu Azerbaycan Valisi ESMAİL JABARZADEH, Doğu Azerbeycan Yabancı Yatırımlar Vali Yardımcısı REZA HUSSEINI.

Türk-İran İş Forumuna 80'den fazla fima sahibi katılmış ve taraflar arasında yeni iş bağlantıları kurulmuştur. 

alt

11. TKG grubu heyet başkanı REZA KAMİ, Eş Başkan olarak görev üstlendiği Türk-İran İş Konseyinin açılışında bir konuşma yaptı. 

Türk İran İş Forum’da “Ticaretin Finansmanı, Sınır Ticareti ve Yaptırımların Durumu” konulu oturumun yanısıra, “Tarım/Gıda” “Tıbbi Malzeme ve İlaç” ile “Tekstil” sektörlerinde işbirliği konulu oturumlar ve “Ulaştırma ve Lojistik” sektörlerini ele alan bir çalıştay düzenlenmiştir.  

Daha sonra ise Türk ve İranlı firmalar arasında ikili iş görüşmeleri yapılmıştır. İş Forumunu ayrıntılarına bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Türk-İran İş Forumu konusunda  TÜMSİAD web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

 alt