12. TKG ÜYESİ HALİT MEKNECİ VE KERKÜKLÜ İŞADAMLARI DİYARBAKIR TSO  ZİYARETİNDE  İŞBİRLİĞİ FIRSATLARI BULDU

12. TKG Programı katılımcısı HALİT MEKNECİ, Ortadoğu Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı nedeniyle 15 Kasım 2013 tarihinde, Diyarbakır'da bulunduğu sırada, Irak Türkmen İşadamları Dernegi üyeleri ile birlikte Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

alt

HALİT MEKNECİ (soldan 3.) , Diyarbakır TSO Yönetim Kurulu Başkanı AHMET SAYAR'a  (soldan 2.)  Irak Türkmen İşadamları Derneğinin hediyesini sundu.

alt

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  AHMET SAYAR, TSO Genel Sekreteri FERDANİ GÖKDERE ile görüşen HALİT MEKNECİ  ve Kerkük İşadamları Derneği üyeleri  Diyarbakır'ın ticari ve sanayi potansiyelini öğrenmekten çok memnun oldular.

Yeni iş bağlantıları imkanlarına Diyarbakır TSO yardımı ile ulaşma sözü alan Türkmen işadamları ilk fırsatta daha kalabalık bri iş adamları heyeti ile Diyarbakır'ı ziyaret etmeye karar verdiler. 

alt

HALİT MEKNECİ (soldan 3.) ve Diyarbakır TSO Başkanı  AHMET SAYAR (sağdan 3.)  Oda yöneticileri ve Türkmen işadamları ile. 

Diyarbakır TSO Yönetim kururlu başkanı ve Oda yöneticileri ile görüşen Kerküklü Türkmenler yeni iş biriği fırsatları bulmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

alt

Diyarbakır TSO Genel Sekreteri FERDANE GÖKDERE konuklarla yakından ilgilendi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Irak Kerkük'den katılan HALİT MEKNECİ Türkiye ile ticaret yapmaktadır. Başta gıda maddeleri olmak üzere Türkiye'den toptan aldığı çeşitli mal ve ürünlerin Irak pazarında dağıtımını yapmaktadır. 

HALİT MEKNECİ  yüksek miktarlarda mal talebi ile  sık sık  Türkiye'yi ziyaret etmekte, İstanbul,  Kayseri, Malatya ve Diyarbakır bölgelerinden mal ve ürün temin etmektedir.