1. TKG GRUBU İSTANBUL İŞ ÇEVRELERİ İLE TAN IŞTI

Türkçe Konuşan Girişimcilik Programı kapsamında İstanbul'a gelen konuklar İstanbul Ticaret Odasını, İstanbul Sanayi Odasını ve DEİK'i ziyaret ederek bilgi aldılar, firma temsilcileri ile görüştüler.

01 Temmuz Cuma günü konuk heyet  İstanbul Sanayi Odasını ziyret etti. İSO  yöneticileri tarafından Oda hakkında ve İstanbul sanayisinin düzeyi ve niteligi  hakkında konuklara bilgi verildi. İSO üyeleri ile görüşen konuklar,  yeni iş bağlantıları kurdular.

alt

Aynı gün DEİK-Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nu ziyaret eden konuklara DEİK'in çalışmaları ve İş Konseylerinin faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Irak İş Konseyi Başkanı Şerif Ercüment AKSOY DEİK, Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Yalçın EGEMEN ve Sırbistan İş Konseyi Başkanı Faruk CENGİÇ'in de katıldığı çalışma yemeğinde konuk girişimciler DEİK ülke sorumluları ve İş Konseyi başkan ve yöneticileri ile tanışma fırsatını değerlendirdiler.

alt

1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova'dan  katılan Ömer MACUN (sağda) kendisine iletilen taleplerle yakında ilgilendi. 

Konuk girişimciler Çalışma Yemeği sırasında ülke masaları düzeninde ilgili ülkeleri yakında tanıyan ve iş yapan yöneticilerle görüşerek, ülkelerindeki Türk yatırırmları ve Türkiye ile ekonomik ilişkilerdeki gelişmeler konularında güncel bilgileri öğrenme şansı buldular.