8. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ  TOBB-ETÜ REKTÖRÜNE KONUK OLDU

Türkiye Odalar  ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programıa katılan konuk heyet üyeleri  için 09 Mayıs  2008 Cuma  günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniveristesine bir çalışma  ziyareti düzenlenmiştir.

Program kapsamında, TOBB ETÜ ziyaret edilmiş ve konuk heyet Rektör TAHSİN KESİCİ  tarafından kabul edilmiştir. 

TOBB-ETÜ Rektörü Prof. Dr. TAHSİN KESİCİ  konuk girişimcilerle yakından ilgienerek, Üniversitenin bölümlerini ve yeni projeleri konuklara tanıttı. Konuklara öğle yemeği veren ve yemek sırasında da  sorularını yanıtlayan  Rektör KESİCİ, konuklara üst düzey ev sahipliği örneği sundu.  

alt

8. TKG heyeti başkanı Almanya'dan ERSAN YILDIZ (sol başta) + Almanya'dan BÜLENT AYDIN (soldan 2.) + KKTC'den DENİZ KALIBCIOĞLU (soldan 3.)  + Irak'dan ALİ M. NAATİ (sağdan 2.)  ve  ASHRAF A. ASMAEEL  (sağ başta) Üniversitede öğle yemeğinde deneyimlerini paylaştılar.

alt

TKG Yahoo Grubunun kurucu moderatörü  DEMET ÇALIK (sol başta) Üniversite ziyaretinde konuklara eşlik etti.

Bu ziyaret sırasında üniversitenin genel tanıtımı  Girşimciik Bölümü öğetim üyesi Dr. Ahu Seda Geniş Gruber tarafından yapılmıştır.

Ayrıca konukların Üniveristenin kampusunu ve bölümleri gezmesi sağlanmıştır.

Dış İlşkiler Müdürü FUSUN  TALAY tarafından ERASMUS  Programı ve Ortak Eğiitm programı hakkında konuklara bilgi sunulmuş ve  AB üyesi ülkelerden gelen konukların işletmelerinde TOBB-ETÜ öğrencilerine staj olanağı sağlanmasının yararları ve avantajları anlatılmışır.

alt

TOBB ETÜ Rektörü Prof. Dr. TAHSİN KESİCİ (ön sıra, soldan 2.) , konuk heyetle birlikte Üniversite tanıtımını izledi ve katkıda bulundu.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar TOBB-ETÜ'de yapılan tanıtım sunumlarını ilgiyle izlediler.