KONYA SANAYİ ODASI KONUK GİRİŞİMCİLER ONURUNA  ÖZEL BİR  AKŞAM YEMEĞİ DÜZENLEDİ

14 Mayıs 2008 Çarşamba günü ikili iş görüşmelerinin adından, Konya Sanayi Odası tarafından, konuk girişimcilerin onuruna, Oda Başkanı TAHİR BÜYÜKHELVACI, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda yöneticilerinin de katılımıyla  şehir merkezinden uzakta,  Konya'nın yüksek noktasındaki panoramik lokantada bir akşam yemeği düzenlenmiştir.

8. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar karşılama, ağırlama düzeyi ve  iş görüşmlerinin verimli geçmesinden çok memnun kalmış ve Konya'dan çok olumlu izlenimlerle ayrılmışlardır.

alt

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve yöneticileri 8. TKG heyeti ile yakından ilgilendi. 8. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler Konya'da gördükleri ilgiden çok memnun kaldı. 

alt

Türkmenistan'dan TAÇMURAT GURDOV (sol başta) ve DOVRAN  ABDYRASULOV (soldan 3.)  + Romanya'dan SEZGHİN NURLA +  Afganistan'dan FARİDUN İLHAM AMANULLAH (önde)  Konya SO Başkanı  TAHİR BÜYÜKHELVACI  ile hatıra fotografı çektirdi.

alt

TKG programı moderatörlerinden HADİYE ARAZİ (sağdan 5.) 8. TKG programına katılan konuklara memleketi Konya'da ev sahipliği yapmaktan memnun oldu.