KONYA SANAYİ ODASININ 8. TKG  PROGRAMI KATILICILARI İÇİN DÜZENLEDİĞİ İŞ GÖÜŞMELERİ ÇOK  BAŞARILI  OLDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuk heyet üyeleri Karaman Tprogramlarının tamamlanmasından sonra  Konya'ya dönmüştür.

Konya Sanayi Odası tarafından  14 Mayıs 2008 Çarşamba günü öğleden sonra  Konya SO salonlarında 90’dan fazla firmanın iştirakiyle çok başarılı ikili iş görüşmeleri düzenlenmiştir. Bu görüşmelerde iş bağlantıları gerçekleşmiş, hatta bayilik anlaşmaları yapılmıştır.

Afganistan temsilcisi  FARİDUN İLHAM AMANULLAH (sağdan 2.)  ve Azerbaycan temsilcisi BAYRAM GULIYEV  (sağ başta) görüşme masasında şirketlerle yeni iş fırsatlarını değerlendirdi.

Irak'tan gelen katılımcılara Konyalı işadamları yoğun ilgi gösterdi.

Özbekistan temsilcileri  görüşme masasında  verimli sonuçlar aldı.

8. TKG programına Moldova'dan katılan gıda ürüneri ticareti ile uğraşan ANDREİ CANALI yeni bağlantılar arayışında.

8. TKG programına katılan Azerbaycan temsilcisi AZER MAMEDOV'a (solda) ilgi yoğundu. Arkadaşına yardıma hazırlanan Bosna Hersek temsilcisi bankacı NEDZMİN  LJUCA (solda ayakta)

Türkmenistan masası Konyalı iş adamlarını bekliyor.

Konya Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmelerine ilgi yoğun oldu.