KONYA SANAYİ ODASI 8. TKG GRUBUNA KONYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİ TANITTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuk heyet üyeleri Karaman Türk Dili Bayramı kutlamalarının  ve Karaman'daki programlarının tamamlanmasından sonra  Konya'ya dönmüştür.

Konya Sanayi Odası tarafından  14 Mayıs 2008 Çarşamba günü Organize Sanayi Bölgesinde  tanıtım toplantısı ve fabrika ziyaretleri düzenlenmiştir.

alt

8. TKG grubu Konya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünde tahsis edilen salonda bir  değerlendirme toplantısı yaptı.

Konya Sanayi Odası ev sahipliğinde  düzenlenen OSB tanıtım toplantısında,  Konya sanayisi ve ekonmomisi hakkında Konya SO Yönetim Kurulu Başkanı TAHİR BÜYÜKHELVACI tarafından bir sunum yapılmıştır.

alt

Konuk girişimciler Konya Organize Sanayi Bölgesi faaliyetlerinin  tanıtıldığı sunumu  izledi.

alt

8. TKG programı katılımcıları Konya OSB'de  Sanayi odası Başkanı ile aile fotoğrafında.

Çok sayıda Konyalı üretcinin katıldığıy tanıtım toplantısının ardından konuk heyet üyeleri için  örnek fabrika ziyaretleri gerçekleştirilmiştir.

alt

8. TKG programı katılımcıları Konya Organize Sanayi Bölgesinde  bugday unu, makarna vb ürüneri üreten SELVA markasının üretim tesislerindeki teknoloji, kalite ve temizlik düzeyinsen  çok etkilendiler. 

Konya Sanayi Odası ev sahipliğinde konuk girişimcilere Organize Sanayi Bölgesi tesislerinde  öğle yemeği ikram edilmiştir.