8. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ  İSTANBUL'DA FUAR ZİYARETLERİNDE ÇOK SAYIDA GÖRÜŞME YAPTI

8. TKG programına katılan konuklar için İstanbul'da  buludukları sırada açık olan çok sayıda fuara ziyaret düzenlenmiştir.

Konuklar  ilgi alanlarıa göre şu furaları ziyaret etmişlerdir:

a) Uluslararası Yapı  2008 İstanbul Fuarı

b) 2.A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı

c) 7.Ulusal Eczacılık Fuarı

d) 31.IRU Karayolu Taşımacılığı, Lojistik Endüstrisi Fuarı

e) 6.Uluslararası İplik Fuarı

f) 25 .Uluslararası Örgü, Nakış, Çorap Makinaları, Yan Sanayi, Tekstil Makinesi 2008 Fuarı

g) ICCI- 14.Uluslararası Enerji ve Çevre Teknolojileri Sistemleri  Fuarı

Konuk girişimciler fuar ziyaretleri sırasında çok sayıda firma sahibi ve yöneticisi ile tanışmış ve çeşitli iş bağlantıları  yapma fırsatı bulmuştur.

8. TKG programına Türkmenistan'dan katılan TAÇMURAT GURDOV  İstanbul Yapı 2008 Fuarında yeni iş olankları araştırdı.

İstanbul Sanayi Odası Ziyareti

15 Mayıs 2008  Perşembe  günü öğleden sonra konuk girişimciler İstanbul Sanayi Odasını da ziyaret etmiştir.

Konuk katılımcıları İSO Meclis salonunda Yönetim Kurulu Üyeleri ve   Genel Sekreter Yardımcısı Haktan AKIN ve ilgili meslek komitelerinin başkan ve yöneticileri karşılamıştır.

Katılımcıların doğrudan kendi meslekleriyle ilgili komitelerin yöneticileri ile ikili iş görüşmeleri yapmaları mümkün olmuştur.