8. TKG HEYETİ DTM MÜSTEŞAR YARDIMCISI ÜLKER GÜZEL İLE GÖRÜŞTÜ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 8. Türkçe konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar 07 Mayıs 2008 Çarşamba günü Dış Tticaret Müsteşarlığını ziyaret etti.

DTM Müsteşar Yardımcısı ÜLKER GÜZEL tarafından karşılanan konuk girişimcilere DTM faaliyetleri hakkında bilgi verildi ve konukların soruları yanıtlandı.

alt

8. TKG programına Azerbaycan'dan katılan AZER MAMMADOV  heyet adına DTM Müsteşar Yardımcısı ÜLKER GÜZEL'e ipek halı sundu.

Toplantıda yapılan değerlendirmelerde; konukların ülkeleri ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilerin düzeyi ve  yeni projeler konusunda açıklamalar yapılmıştır. Konuk heyet üyeleri Türkiye ile ticaret yaparken karşılaştıkları sorunları ifade etmiş ve çözülmesini talep etmiştir. Dış Ticaret Müsteşarlığı yetkilileri bu soruları değerlendireceklerini ve çözümü için öneriler geliştireceklerini ifade etmiştir.

alt

8. TKG heyeti Dış Ticaret Müsteşar Yardımcısı ÜLKER GÜZEL'in yakın ilgisinden çok memnun oldu.

alt

Bulgaristan'dan VEZHDİ KEMAL ORMANOV  (solda) ve Türkmenistan'dan DOVRAN  ABDYRASULOV (sağda) ÜLKER GÜZEL (ortada) ile birlikte anı fotoğrafında yer aldı.