TOBB tarafından  düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan GÜLTEKİN DEMİR Almanya Mannheim’de bulunan Rhein Neckar Türk İşverenler Derneği (TİD) Başkanıdır.

alt

16. TKG üyesi ve TİD Başkanı GÜLTEKİN DEMİR  (ortada) ödül alanları kutladı.

TİD Rhein Neckar Türk İşverenler Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği "başarı ödülleri" töreni ve yeni yıl resepsiyonu  çok başarılı oldu ve çok sayıda  siyasetci, bürokrat ve işadamlarının katılımı ile gerçekleşti.

alt

Manheim Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. PETER KURZ, TC Karlsruhe Başkonsolosu SERHAT AKSEN, ödül törenine katılarak  çeşitliti kategorilerde ödüle layık görülen girşimcilere ödüllerini takdim ettiler. Ödül törenine ve resepsiyona katılan Almanya Fedarel Meclis Milletvekili,  Eyalet Meclisi Milletvekilleri  Dernek yönetimini başarılı çalışmaları nedeniyle kutladı.

alt

Ödül töreni ilgili ayrıntılara ve farklı fotograflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

TOBB tarafından Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan  GÜLTEKİN DEMİR, sigorta Acenteliği, yatırım fonları ve tüketici kredisi, emlak kredisi vb konularda finansman ve yatırım danışmanlığı yapan bir firma sahibidir. Almanya Mannheim’de bulunan Rhein Neckar Türk İşverenler Derneği (TİD) Başkanıdır. Alman Türk Enstitüsü (DTI) ve Baktat Eğitim Köprüsü Derneği üyesidir.