AZERBAYCAN2DAN PARVİZ BAKHSALİYEV MOBİLYA FUARINA KATILDI

9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Azerbaycan'dan katılmış olan PARVİZ BAKHSALİYEV,  28 Ocak-2 Şubat  2014 tarihleri arasında düzenlenen IFF İstanbul Mobilya Fuarına katıldı.   

9. TKG Grubu üyesi PARVİZ BAKHSALİYEV, Bakü'de  mobilya sektöründe çalışmaktadır. 

IFF İstanbul Mobilya Fuarı kapsamında çeşitli etkinlikler ve davetler düzenlenmiştir. İhracat yapan mobilya markaları  dünyanın her tarafından fuara katılan bayileri onuruna yemekler  ve eğlenceler düzenlemiştir. 

alt

9. TKG üyesi PARVİZ BAKHSALİYEV  (sağdan 2.) ekip arkadaşları ile birlikte Bakü'de temilcisi olduğu KİLİM Mobilyanın fuar kapsamında düzenlediği gala yemeğine katıldı.

 

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Azerbaycan'ın başkenti Bakü'den kataılan PARVİZ BAKHSALİYEV, Türkiye markaları olan,   KİLİM ve YATAŞ markalarının Bakü temsilciliğini yapmakta, ayrıca lüks ev mobilyası segmentinde iki ayrı mağaza işletmektedir.  

alt

PARVİZ BAKHSALİYEV; Ankara, Bursa, İzmir ve İstanbul'da üretim yapan çeşitli firmalarla çalışmakta  ve farklı segmentlerdeki mobilyaları Azerbaycan pazarında tanıtmaktadır.

İFF İstanbul Mobilya Fuarı,  28 Ocak-2 Şubat  2014 tarihleri arasında,  İstanbul Fuar Merkezinin 9, 10 ve 11 No'lu salonlarda  düzenlenmiştir. 

Bu yıl IFF kapsamına ofis- büro mobilyaları da eklenmiş ve  konut/ev  mobilyalarının yanı sıra, IFF Office özel bölümü de açılarak ofis mobilyası üreticilerinin de fuara katılması sağlanmıştır.

IFF İstanbul Mobilya Fuarının açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı  KADİR TOPPAŞ ve Maliye Bakanı MEHMET ŞİMŞEK'da katılmış ve bir konuşma yaparak, mobilya üretcilerine ihracat seferberliği çağrısı yapmıştır.

alt

İstanbul Mobilya Fuarının açılış töreninde KADİR TOPPAŞ (soldan 3.) ve MEHMETŞİMŞEK  (soldan 4.)  kurdeleyi birlikte  kesti.

CNR Holding tarafından  Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği  (MOSDER) işbirliğinde düzenlenen  ve büyük ilgi gören fuara 400'e yakın firma katıldı. İstanbul Mobilya Fuarı ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşlmak için bu linki tıklamanız yeterli olacaktır. 

alt

Mobilya sektörü hakkında detaylı bilgilere  ulaşmanız ve ve fuara ilişkin başka haberlere de erişmek  için bu linki ziyaret etmeniz önerilmektedir.