8. TKG PROGRAMI KATILIMCILARI İSTANBUL'DA TİCARET DÜNYASI İLE BULUŞTU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcıları için istanbul Ticaret Odası ev sahipliğinde  15 Mayıs 2008  Perşembe günü İTO Binasının 6. katındaki teraslı salonlarda  ikili iş görüşmeleri düzenlenmiştir.

Romanya'dan SEZGİN NURLA İstanbul Ticaret Odasında ikili iş görüşmesi masasında istanbullu işadamları ile yeni bağlntılar yaptı.

Irak grubu ikili iş göüşmelerinde tanıştıkları firmalara iş bağlantıları kurdular.

İkili iş görüşmeleri sırasında, inşaat ve inaat malzemesi sektöründe çalışan konuklar çok yoğun görüşme talebi ile karşılaştı.

Konuk girişimciler  bu görüşmelerin çok yararlı olduğunu  ve çeşitli işbirlklerine vesile olduğunu ifade etmiştir.