8. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ ANITKABİR ZİYARETİNDE HEYECANLI ANLAR PAYLAŞTI 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında  02-18 Mayıs 2008 tarihlerinde ülkemize gelen konuk girişimciler  08 Mayıs  2008 Perşembe günü, "Türkçe Konuşan Girişimciler"   yazılı bir kuredele taşıyan çelenk ile Anıtkabir'i ziyaret ederek Atatürk'ün huzurunda saygı duruşunda bulundu.

alt

8. TKG programına Almanya'da katılan ve 8. Türkçe Konuşan Girişimciler  grubu heyet başkanlığı görevini üstlenen ERSAN YILDIZ ve dönem arkadaşları çelenk sunma töreni için heyecanla hazırlandılar.

alt

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düznelenen 8. TKg programına katılan konuklar heyet başkanı  ERSAN YILDIZ'ın ardından tören kıtası disiplini içinde  ANITKABİR merdivenlerini tırmandılar. 

alt

8. TKG heyeti ATATÜRK'e   üzerinde "Türkçe Konuşan Girişimciler" yazısı olan çelenk sundu. 

alt

8. TKG programına Almanya'dan katılan heyet başkanı ERSAN YILDIZ (önde) ve konuk girişimciler ti borusu eşliğinde ATA'nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.  

alt

8. TKG programı Almanya temsilcisi ve 8. Türkçe Konuşan Girişimciler  grubu heyet başkanı ERSAN YILDIZ, Anıtkabir Ziyaretçi defterine  dönem arkadaşları adına duygu ve düşüncelerini ifade eden bir mesaj yazdı.

alt

Resmi törenin ardından, konuklar Anıtkabir Müzesini gezerek, görevlilerden bilgi aldı. Müze mağazasındaki hatıra eşyalara yogun ilgi gösteren konuklar Anıtkabir'den yakalarında Atatürk rozetleriyle ayrıldı.

Konukların özellikle resmi randevulu Anıtkabir ziyareti ve mozoleye çelenk koyma törenlerinden çok etkilendiklerini, bu ziyaretin ardından Komutanlık tarafından kendilerine verilen ziyaretçi belgesini çok önemsediklerini belirtmek gerekir.