KAYSERİ TİCARET BORSASI YÖNETİCİLERİ 2. TKG HEYETİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  18 Eylül-01 Ekim 2005 tarihleri arasında Ankara, Nevşehir, Kayseri, Gaziantep ve Diyarbakır illerinde düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar  25-27 Eylül 2005 tarihlerinde Kayseri'yi ziyaret etti.

Konuk heyetin Kayseri programı kapsamında, Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ŞABAN ÜNLÜ ve TB yöneticileri konuk girişimcileri akşam yemeğine  davet etti.

26 Eylül Pazartesi günü akşamı gerçekleşen davette, konuk girişimcilere  et ürünleri  başta olmak üzere Kayseri Mutfagının zengin örnekleri ikram edildi.

Tarım ve hayvancılıkla ilgilenen  konuk girişimcilerin sorularını ve önerilerini değerlendiren Kayseri Ticaret Borsası yöneticileri işbirliği olanakları hakkında konuk heyet üyelerine ayrıntılı bilgi verdi.

Kayseri TB Başkanı ŞABAN ÜNLÜ (sağdan 5.) ve Borsa yöneticileri  konuklarla yakından ilgilendi.