8. TÜRKÇE KONUŞAN  GİRİŞİMCİLER  PROGRAMI  KATILIMCILARI  İSTANBUL TİCARET ODASINA KONUK OLDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk heyet üyeleri 15 Mayıs 2008  Perşembe günü İstanbul Ticaret Odasını ziyaret etmiştir.

alt

Konuk işadamlarını İstanbul Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Üyesi ŞABAN DİŞLİ karşılamış ve konuklarla ilgilenerek, ilettikleri konularla ilgili çözüm önerileri geliştirmiştir.   

alt

Afganistan'dan gelen FARİDUN İLHAM AMANULLAH (solda) İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi  ŞABAN DİŞLİ' ye grup adına  Afgan kaftanı giydirdi.

İTO'nun 6. katındaki teraslı salonlarda gerçekleşen toplantıda İstanbul Ticaret Odasının faaliyetleri hakkında konuklara bilgi verilmiş ve konukların talepleri ve soruları değerlendirilmiştir.

alt

İstanbul Ticaret Odası ziyareti sırasında 8. TKG üyeleri  Türkiye ile ticaret yaparken karşılaştıklaraı sorunlaraı Yönetim Kurulu Üyesi ŞABAN DİŞLİ ile paylaşmaf fırsatı buldular.

alt

Toplantıda işbirliği olanakları üzerinde durulmuş, İTO'nun bölge ülkelerine yönelik faaliyetleri hakkında ayrıntılı açıklamalar yapılmıştır.

Bu ziyaret kapsamında İstanbul Ticaret Odası konuk heyete öğle yemeği ikram etmiştir.

alt

İstanbul Ticaret Odası Yönetim kurulu üyesi ŞABAN DİŞLİ 8. Türkçe Konuşan Girişimciler heyeti ile yakından ilgilenmiş, isteklerini  dinlemiş ve aktardııkları sorulara çözüm önerileri geliştirmiştir.