8. TKG ÜYELERİ  KARAMAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

TOBB tarafından düzenelenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuk girişimciler  13 Mayıs 2008 Salı günü Karaman'da bulunduklar sırada Karaman Organzie sanayi Bölgesini ziyaret etti.

Duru Bulgur fabrikası, Halk Bisküvi fabrikaları başta olmak üzere, makine üreticileri, şekerleme üreticileri, inşaat malzemeis üreticileri vb çok sayıda fabrikayı ziyaret eden  katılımcılar verimli iş görüşmeleri ve yararlı bağlantılar yaptılar.

alt

8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programının Konya  ve Karamn etabında  ev sahipliği yapan ve katılımcılara yardımcı olan  HADİYE ARAZİ (ön sıra, soldan 2.)  TKG grubunun  yahoo mail grubua uzuz süre moderatörlük yapmıştır. TKG programlaraına ve TGK ailesine vermiş olduğıu çok değerli  emekleri için gönülden teşekkür ederiz. 

Konuk  girişimciler Duru Bulgur  üretim tesislerini ziyaret ederek, fabrika sahiplerinden üretim süreci ve ihracat koşullaru hakında bilgi aldı.

Duru Bulgur Üretim tesislerinin bahçesinde hazırlanan piknik tarzı ikramda  konuklara taze pişmiş bulgur pilavi  ve ayran ikram edildi.  

Duru Bulgur firmasının sahipleri konuk girimcilere  şirketin prestij yayını olan  hem Türkçe hem de İngilizce olarak hazırlananan "Bulgur Yemekleri " tarifleri içeren kitapları armağan etti.