8. TÜRKÇE KONUŞAN GİRŞİMCİLE RPROGRAMINA KATILAN KONUK GİRİŞİMCİLER KARAMAN'DA YARARLI İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 2-18 Mayıs 2008 tarihleri arasında Ankara, karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 19 ülkeden 50 girişimci katılmıştır.

Program kapsamında konuk girşimciler  13 Mayıs 2008 Salı günü Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret etmiştir. 

Karaman TSo yöneticileri heyetin otobüsünü şehre girmeden ana yolda karşılamıştır.  Eskort eşliğinde Karaman TSO'ya ulaşan konuk girişimcileri  Oda Yönetim Kurulu Başkanı MEHDİ DİNÇER , yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeler karşılamıştır.

alt

Konuk heyet üyeleri adına Afganistan temsilcisi FARİDUN İLHAM AMANULLAH (sağda) , Karaman TSO Yönetim Kurulu Başkanı MEHDİ DİNÇER'e bir Afgan başlığı sunmuştur. 

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı MEHDİ DİNÇER tüm gün ve gece boyunca heyetin programı ile bire bir ilgilenmiştir. Ayrıca yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri görevli yaka kartları takmış olarak heyeti  kapıda karşılamışlar ve gün boyu tam kadro halinde heyete eşlik etmişlerdir.

Karaman TSO ev sahipliğnde Organize Sanayi Bölgesinde bulunan  çeşitli fabrika ziyaretleri düzenlemiştir.   Heyet üyeleri ilgi alanlarına göre gruplanmış ve yönetim kurulu üyelerinin eşliğinde gruplar halinde bu ziyaretler gerçekleşmiştir.

alt

 

alt

Konuk heyet üyeleri adına Afganistan temsilcisi FARİDUN İLHAM AMANULLAH (sağda), Karaman TSO Yönetim Kurulu Başkanı MEHDİ DİNÇER'e Afgan kaftanı giydirmiştir. 

Akşam saatlerinde 60’dan fazla firma sahibinin katıldığı ikili iş görüşmeleri Karaman TSO ev sahipliğinde  Karaman Polis Evi salonlarında düzenlenmiştir. Toplantının ardından tüm konukları katıldığı müzikli akşam yemeği yeni dostlukları kururlmasına vesile olmuştur.