8. TKG HEYETİ KONYA'DA MEVLANA MÜZESİNİ ZİYARET ETİ

8. TKG programına katılan konuk girişimcilerin Konya'nın tarihi ve kültürel  mekanları ziyaret etmesi Konya Ticaret Odasının ev sahipliğinde ve rehber eşliğinde  gerçekleşmiştir.

Konuk heyet üyeleri rehber ile birlikte   Mevlana Müzesini, Arkeoloji Müzesini, Etnoğrafya Müzesini, İnce Minareli Medresede bulunan Çini Müzesini ve Meram bölgesini ziyaret etmeleri sağlanmıştır.

Bu ziyaret programları Konya Ticaret Odası tarafından organize edilmiştir.

Afganistan'dan FARİDUN İLHAM AMANULLAH (sol başta),  Türkmenistan'dan DOVRAN  ABDYRASULOV (soldan 2.),  Romanya'dan SEZGHİN NURLA (soldan 3.) ve Azerbaycan'dan BAYRAM GULIYEV Konya TO görevlisi ile Mevlana Müzesinde.

Irak grubu Konya'nın mesire bölgesi olan ve romanlara öykülere konu olan ünlü  Meram bahçelerinde  dinlendi.

Azerbaycan, Romanya gibif farklı ülkelerden gelen 8. TKG programı katılımcıları arasında yeni dostluklar gelişti.