8. TÜRKÇE KONUŞAN GİEŞİMCİLER HEYETİ  KONYA TİCARET ODASINI ZİYARET EDEREK KONYALI TÜCCARLARLA TANIŞTI

Program kapsamında 12-14 Mayıs 20108 tarihleri arasında Konya'yı ziyaret eden konuk heyet üyeleri  bu ziyaretten çok memnun kalmış ve çok yararlandıklarını ifade etmiştir.

12 Mayıs 2008 Pazartesi  günü gerçekleşen ziyarette konuk heyetİ TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı HÜSEYİN ÜZÜLMEZ ile  Konya TO yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri heyeti kabul etmiştir.

alt

8. TKG programına Afganistan'dan kataılan FARİDUN İLHAM AMANULLAH (sağda) Konya Ticaret Odası Başkanına Afgan kalpağı armağan etti.

alt

Konya Ticaret Odası Başkanı HÜSEYİN ÜZÜLMEZ (sağdan 3.)  Irak delegeleri ile birlİkte hatıra fotoğrafında.

alt

8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan üyeler Konya Ticret Odasında. Irak temsilcilerinden ALİ M. NAATİ (sağ başta) ve Bağdat'tan   ASHRAF A. ASMAEEL (sağdan 2.) toplantı için hazırlar.  Programa Rusya'dan katılan  KURMANBİ BATCHAEV (sol başta).

Konya Ticaret Odasının ev sahipliğinde düzenlenen öğle yemeğine Konya Sanayi Odası Başkanı da iştirak etmiştir. Konya Ticaret odası yönetim kurulu üyeleri  ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu öğle yemeği geleneksel Konya  mutfağının özel bir örneği olan bahçeli bir lokantada gerçekleşmiştir.

Konya TO Dış İlişkiler Müdürü heyetin Karaman ve Konya programlarına tam zamanlı olarak eşlik etmiştir. 

alt

8. TKG üyeleri Konya Ticaret Odası yöneticileri ile Odanın giriş merdivenlerinde ziyaret anısına bu  fotoğrafı çektirdi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 2-18 Mayıs 2018 tarihleri arasında Düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girşimciler Programına 19 ülkeden  girişimciler katılmıştır.