8. TKG HEYETİ   KONYA SANAYİ ODASINA KONUK OLDU

TOBB tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşa Girimciler Programına katılan konuklar 12 Mayıs 2008 Pazartesi günü Konya Sanayi Odasını ziyaret etmiştir.

Konuk heyet Konya SO Başkanı TAHİR BÜYÜKHELVACI  ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kabul edilmiştir. TAHİR BÜYÜKHELVACI,  aynı gün Konya Ticaret Odası  tarafından verilen öğle yemeğine de katılmıştır.

Afganistan'dan FARİDUN İLHAM AMANULLAH   Konya SO Başkanı TAHİR BÜYÜKHELVACI'ya Afgan kaftanı giydirdi.

8. TKG heyeti Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı TAHİR BÜYÜKHELVACI ile birlikte.

Konuk girişimciler heyetinin  Konya Sanayi Odasını ziyaretine ilişkin Konya Life haber sitesinde yayınlanmakta olan habere ulaşmak için Konya Life sitesini ziyaret ediniz.

8. TKG programına katılan konuk girişimciler Konya Sanayi Odası yöneticileri tarafından yapılan sunumu ilgiyle izlediler ve işbirliği koşulları hakkında çeşitli sorular sordular.

8. TKG programına Rusya'dan katılan  ALBERT GADZHAEV  (solda) TC Moskova Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliğinde görev yapmaktadır.  Karaman Tömer’de Türkçe eğitimi almış. Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.

TOBB tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan heyet üyeleri Konya Sanayi Odası yönetiminin kendilerine gösterdiği ilgiden ve KoOnya programdan çok memenun oldular.