8. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ PROF. DR. İHSAN DOĞRAMACI  TARAFINDAN AĞIRLANDI

8. TKG  programına katılan konuk heyet üyeleri 11 Mayıs 2008 Pazar günü  saat 13.00-17.00 arasına Prof. Dr. İHSAN DOĞRAMACI’yı  evinde  ziyaret etmiştir.

Prof. Dr. İhsan DOĞRAMACI tarafından konuk girşimcile ronuruna  resmi bir öğle yemeği düzenlenmiştir.  TEPE Holdingin üst düzey yöneticileri de toplantıya katılarak konuklarla tanışmış ve işbirliği ortamını değerlendirmiştir.

Dış Türklerdne sorumlu develet bakanını dnaışmanı BİROL DOK ve TOBB Genel Sekreter Yardımcısı  CENGİZ ÖZCAN  konuk heyete  eşlik etmiştir. 

Yemek sırasında  Irak ile ilgili  bir belgesel ile İhsan DOĞRAMACI’ya verilen ödüllerle ilgili filmler gösterilmiştir. Opera  sanatçılarında tenor ve soprano tarafından  seslendirilen yerel türküler  konuklara duygulu anlar yaşatmıştır.

alt

8. TKG grubu üyeleri  Prof. Dr. İHSAN DOĞRAMACI ( ortada.) + CENGİZ ÖZCAN  (sağda)  ve BİROL DOK (sağda)  ile birlikte

alt

Konuk girişimcilerle yakından ilgilenen İhsan DOĞRAMACI,  başta Irak'tan gelen  üyeler olmak üzere,   konukların yaptıkları işleri, çalıştıkları sektörler hakkında bilgi almış, Bilkent ve Tepe grupları ile ortak projeler geliştrilmesi için yardımcı olmaya hazır olduğunu ifade etmiştir.

Prof. Dr. İhsan Doğramacı Tepe Holding yöneticilerinin dekatlımıyla konuk girimci heyeti  onuruna evinde öğle yemeği  düzenlemiştir. Yemek  servisi Bilkent Oteli tarafından yapılmıştır.

alt

İhsan Doğramacı evinde öğle yemeği

alt

8. TKG Grubu ihsan Doğramacı ziyaretinde evin girişinde

Prof. Dr. ihsan DOĞRAMACI  hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz bu linki tıklamanız önerilmektedir.

Ayrıca,  Bilnet Üniversitesinin web sayfasından  da HOCABEY ile ilgili bilgilere ulaşmak mümkündür. Lütfen bu linki  de ziyaret ediniz. 

Prof. Dr. İhsan DOĞRAMACI, 25 Şubat 2010 tarihinde vefat etmiştir.