8. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI İÇİN  "TÜRKİYE'NİN DIŞ POLİTİKASI" KONUSUNDA BİR SUNUM  YAPILDI  

Program kapsamında Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Hasan ÜNAL tarafından "Türkiye'nin Dış Politikası ve Bölge Ülkeleri İle İlişkileri" konusunda bir sunum  yapılmıştır.

Prof. Dr. Hasan ÜNAL, katılımcılaraın geldikleri ülkelerin mevcut siyasi sistemleri ve Türkiye ile iilşkileri konularında bilgi sunmuşur.Katılımcıların katkı yapması ve  değerlendirmelerini belirtebilmeleri için  otururm  interaktif şekilde devam etmiştir.

Konuk girişimciler sorunlarını ifade ettikleri ve diğer ülkeler deki durum hakkında bilgi aldıkları bu oturumdan memnun olmuşlardır. Bu seminer konukların yaşadıkları ülkeler ile Türkiye arasındaki ilişkilerin genel değerlendirmesi niteliğinde olduğu için katılımcılar tarafından çok yararlı bulunmuştur. 

alt

Romanya'dan SEZGHİN NURLA (sol başta) + Afganistan'dan FARİDUN İLHAM AMANULLAH (soldan 4.)  + KKTC'den DENİZ KALIBCIOĞLU (arkada, sağda) ve Irak temsilcileri  Dış Politika Dersinden sonra  Prof. Dr. HASAN ÜNAL'a (soldan 5.)  teşekkür ettiler.