8. TKG PROGRAMINA KATILAN TÜRKİYE MEZUNLARI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Odakar ve Borsalar birliği tarafından düznelenen 8. Türkçe Konuşan Girşimciler Programıa katılan konuk girşimciler arasında üniveristee eğiitmini Türkiye'de burslu olarak yapanlar için, 8  Mayıs 2008 Perşembe günü  Milli Eğiitm Bakanlığına bir ziyaret düzenlenmiştir.

Türkiye’de öğrenim görmüş olan heyet üyeleri ve  ilgili konukların katılımıyla düzenlenen  ziyaret çok verimli geçmiştir.  

Türkiye'de okuyan  yabancı öğrencilerin iş ve işlemlerini yürüten Milli Eğitim Bakanlığında bu programı yürüten  ilgili dairenin yetkilisi olan Milli Eğitim Bakanlığı  Yurtdışı Eğitim Öğretim Genel Müdürü HASAN KAPLAN'ı  makamında ziyaret eden konuk girşimciler, Türkiye'deki öğrencilik dönemleri hakkındaki memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ifade ettiler.  

alt

Üniveriste eğitimlerini Türkiye'de yapan, TÖMER'de bir yıllık  Türkçe kursu ardından lisans ve lisansüstü eğitimlerini tamamladıkta sonra ülkelerine dönenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcıları Büyük Öğrenci projeisni yürüten Milli Eğitim Bakanlığı  yetkilileri ile  Bakanlık merdivenlerinde  hatıra fotoğrafı için biraraya geldiler.