2. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN ÜYELER ANKARA YAPI 2005 FUARINDA YARARLI BAĞLANTILAR KURDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 2. Türkçe konuşan Girişimciler Programıa katılan konuklar, Ankara'da bulundukları sırada 23 Eylül 2005 Cuma  günü  YAPI 2005 Ankara Fuarını ziyaret ettiler.

Ankara'da açılan önemli fuarlardan biri olan YAPI 2005 Ankara Fuarına özellikle Irak'dan gelen konuk girişimciler yoğun ilgi göstermiş ve Altınpark Fuar alanında uzun zaman geçirerek, yararlı görüşmeler yapmıştır.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Irak'tan katılan  NEJDED M. HABİB RAOUF  (solda)  ALTINPARK Fuar Merkezi ziyaretinde Ankaralı iş adamı ile yeni iş anlaşması sağladı.

Uluslararası YAPI 2005 Ankara Fuarı, Altınpark Expo Center'da yapı malzemesi ve hizmet üreticisi 191 firmanın katılımıyla, 21-25 Eylül 2005 tarihleri arasında 18. kez gerçekleştirilmiştir. Katılımcı firmaların büyük bir bölümünü Türkiye çapında faaliyet gösteren firmalar oluştururken, Ankara'da yerel düzeyde faaliyet gösteren firmalar da fuarda yer almıştır.

Irak'ın yeniden yapılanma sürecinde yüklenici veya inşaat malzemesi tedarikçisi alanlarında faaliyet gösteren Iraklı konuklar,  YAPI 2005 Ankara Fuarının büyüklüğünden çok etkilendiler.

Çok sayıda firmanın zengin ürün çeşitlerini sergilediği fuar alanında konuk girişimciler yeni teknoloji ürünlerini de yakından tanıma fırsatı buldular.  

YAPI 2005 Ankara Fuarında çok sayıda firmanın yetkilisi ile tanışma ve görüşme fırsatı bulan Iraklı girişimciler fuar ziyartetinden memnun kaldılar. 

alt

Atilla Pasvan (sol başta)  + Nejdet M. Habib Raouf  (soldan3.),  Muhammet Ahmet Sarıkahya (sağdan 2.) +  Salim Suphi Demirci  sağ başta) + Arka sırada ilham Ahmet Muhammet  (sol başta)  + Muhammet Suphi Çalı (soldan 3.) firma yetkilileri ile fuar alanınd agörüşe şansı buldular.

YAPI 2005 Ankara Fuara hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için linki tıklamanız önerilmektedir.