RAMAZAN HOCA 2. TKG HEYETİNE MÜZİKLİ BAŞKENT GECESİNDE KONUK OLDU  

TOBB tarafından 18 Eylül-1 Eim 2005 tarihlerinde düzenlenen 2. Türkçe Konuşan  Girşimciler Programına beş Balka ülkeis ve Irak'ta katılan yirmidört konuk girişimci Başkent  Ankara'da kaldıkları günlerde Korru sokakta bulunan IC Tetra Konur Otelde konakladılar.

Konuk girişimciler, Ankara'dan ayrılmadan, "Girişimcilik Nedir" dersini sunan ve grup üyeleri ile  dostluk kuran  TOBB ETÜ Öğretim üyesi Prof. Dr. RAMAZAN AKTAŞ Hoca'ya özel olarak teşekkür etmek istediler.  

Konakladıkları IC Tetra Konur  Otelde özel olarak müzikli bir akşam düzenlediler ve RAMAZAN AKTAŞ'ı davet ettiler. Bir ud sanatçının seslendirdiği Türk Sanat Müziği şarkılarına  keyifle eşik eden 2. TKG grubu üyeleri Ramazan Hoca ile birlikte güzel bir akşamı paylaştılar.

alt

Yukarısdaki fotoğrafta(masanın uzak ucundan itibaren soldan sağa doğru, Bulgaristan'dan AZİZ İLİAZ SADULA, Makedonya'dan CEHDİ ŞEH, Yunanistan'dan MUSTAFA HAKKI (sağdan 4.) , Prof. Dr.RAMAZAN AKTAŞ (sağdan 3.)  ve İBRAHİM HALİL HASAN (sağdan 2.) Udi'nin söylediği şarkılara keyifle eşlik ettiler.

alt

Makedonya temsilcisi CEHDİ ŞEH  (sol başta), Yunanistan'dan MUSTAFA HAKI (soldan 2.) ve Prof. Dr. RAMAZAN AKTAŞ  (soldan 3.) neşeli bir ortamda arkadaşlık ilişkilerini geliştirdiler.

alt

2. TKG grubu üyeleri müzikli akşam yemeğine katılmakta memnun kaldılar.

alt

Kosova grubu; KALTERİNA SHABANİ (sol başta) + İSMET KALENDERİ (soldan 2.) + CEVCET  ARİFİ (soldan 3.) + DAVER KAZAZ (sağdan 2) ve Irak'dan SALİM DEMİRCİ  şarkılara tempo tutrak eşlik ettiler.