ANKARA TİCARET ODASI 2. TKG HEYETİ İÇİN İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DÜZENLEDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcıları 23 Eylül 2005 Cuma günü Ankara Ticaret Odasını ziyaret etti.

ATO yöneticileri tarafından karşılan ve ağırlanan konuk girişimcilere Ankara'nın ekonomisi hakkında bilgi verilmiş ve Oda faaliyetleri anlatılmıştır.

İşbiriği olanakları üzerinde durulan toplantıda, konukların soruları ve talepleri değerlendirilmiştir.

ATO'da  Irak masasında NEJDED M. HABİB RAOUF  (sldan 2.) çoks ayıda görüşme yaptı. Romanya delegesi MELEK AMET (arka masada)  Romanya pazarına ilgi duyan Ankaralı iş adamlaraına yardımcı oldu.

Ankara Ticaret Odası salonlarında düzenlenen ikili iş görüşmelerine Ankaralı firmalar yoğun ilgi göstermiştir.

Irak'ta müteahhitlik yapan NEJDED M. HABİB RAOUF  (soldan 4.) Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen ikili iş görüşmelerinde  kendisine gelen yoğun görüşme talebinden çok memnun oldu.

Irak temsilcileri Ankara Ticaret Odası Binasının girişinde anı fotoğrafında buluştu.

Ön sıra:  Salim DEMİRCİ (sol başta) + Muhammet AHMET (soldan 2.) + Nejdet M. Habib RAOUF (sağdan 2.) İlham AHmet MUHAMMED (sağ başta).

Arka sıra: Muhammet SUPHİ (sağda) + Atilla PASVAN (solda)

Ankara Ticaret Odası tarafından Oda salonlarında düzenlenen ikili iş görüşmelerine ilgili sektörlerden geniş katılım olmuştur.

ATO yöneticilerinin de katılımıyla konuklara  öğle yemeği ikram edilmesi memenuniyete karşılanmıştır.