2. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI ANKARA'DA BAŞLADI 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 18 Eylül-1 Ekim 2005 tarihleri arasında Ankara, Nevşehir ve Kayseri illerinde düzenlenen 2. türkçe Konuşan Girişimciler programıa beş Balkan ülkesi( Bulgaristan, Kosova, Makedonya, Romanya, Yunanistan)  ve Irak'dan  T.C Dışişleri Bakanlığı dış temailcilikleri aracılığıyla belirlenen yirmidört katılımcı iştirak etmiştir.

19 Eylül 205 Pazartesi günü TOBB binasında Genel Sekreter İSMAİL KÖKSAL başkanlığında düzenlenen açılış oturumuna Başbakanlık ve Dışişleri Bakanlığının yetkilileri de katılarak konuklara  "hoş geldiniz" demiş ve  kurumlarının faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunmuştur. 

alt

TOBB Genel Sekreteri İsmai KÖKSAL (soldan 3.) Açılış oturumunda 

alt

Genel Sekreter Yardımcısı İSKENDER ELVERDİ (sağdan 2.)  açılış oturumunda  TOBB'un genel tanıtımını yaptı. Kosova'da DAVER KAZAZ (sağ başta) açıklamaları dikkatle dinledi.

alt

Yunanistan Batı Trakya İBRAHİM HALİL HASAN  (sol başta) +MUSTAFA HAKKI (soldan 2.) + TANER İBRAHİM  (soldan 3.)  ve Irak temsilcileri açılış oturumunda kamu temsilcileri ile tanışmaktan çok memnun oldular.