2. TKG HEYETİ ÜYELERİ ANKARA'DAN RENKLİ ANILARLA AYRILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 18 Eylül-1 Ekim 2005 tarihleri arasında Ankara, Nevşehir ve Kayseri illerinde düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler çok yoğun olan resmi program akışı sırasında bile, dostluk ve renkli anılar sahibi olacakları ortamları yakaldılar ve memnuniyetle değerlendirdiler.  

Konuk heyet üyeleri için Ankara'da 24 Eylül Cumartesi günü  rehber eşliğinde bir şehir gezisi düzenlenmiştir.  Anadolu Medeniyetleri Müzesini, Kurtuluş Savaşı Müzesini ve Etnoğrafya Müzesini ziyaret eden konuklar ortak kültürel değerleri paylaşıyor olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. 

alt

Kosova  grubu Anadolu Medeniyetleri Müzesinde : İSMET KALENDERİ  (solda), CEVCET ARİFİ (sağda) ve BERZAT MORİNA  (ortada).

alt

Kosova'dan DAVER KAZAZ (oturan) ve  Irak'dan CEMAL  GARİP KASAPOĞLU (ayakta)  sohbet ederken, Kosova'dan İSMET KALENDERİ (sağda) arkadaşlarını fotoğrafını çekiyor.

alt

Romanya'da REŞİT TANER (solda) ve Makdedonya'dan  RIZA SEYRANİ (sağda)  Ankara'da konakldıkları IC Tetra Konu Oteli lobisinde  ülkelerindeki pazar koşulları ve sektörleri hakkında görüştüler. 

alt

Bulgaristan'dan  AZİZ İLAZ SADULA (sağda) TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nunı yönetim kurulu başkanı oldugu ARMADA alışveriş merkezinin bahçesine inen uzaylılar sergisinde  Irak'tan gelen dönem arkadaşı  NEJDET M. HABİB RAOUF (solda) ile birikte uzaylılarla el ele tutuştular.