2. TKG  HEYETİ NEVŞEHİR'E KONUK OLDU 

Konuk heyet üyeleri Ankara'daki resmi programın tamamlanmasınından sonra,  25 Eylül 2005 Pazar sabahı heyete tahsisi edilen özel otobüs ile Kayseri'ye gitmek üzere yola çıktılar ama Kayseri'ye ulaşmadan Nevşehir'de mola verdiler.

Konuk girişimcilerin Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile  Nevşehir  Ticaret Borsası  ziyaretleri için Oda ve borsa yönetimlerine   son dakikada haber verilmiş olmasına rağmen, konuklar için  oda yöneticileri tarafından üst düzey bir karşılama ve ağırlama yapılmıştır.

Nevşehir Ticaret Borsası  Genel Sekreteri UĞUR AYDOĞAN  tarafından bölge ekonomisi hakkında konuk girişimcilere bilgi verilmiş, katılımcıların talepleri tek tek değerlendirilerek gerekli bağlantılar için yardım sağlanmıştır.

alt

Nevşehir Ticaret Borsası Genel Sekreteri UĞUR AYDOĞAN (ortada), konuk girişimcileri Nevşehir TSO toplantı salonunda ağırlamış ve heyet üyeleirnin sorularını yanıtlamıştır.

Nevşehir TSO Genel Sekreteri olan ağabeyinin  aynı günlerde  ameliyat geçirmiş olması nedeniyle onun adına da  ev sahipliği görevini  memnuniyetle üstlenmiş ve konukların Kapadokya bölgesinde  iyi zaman geçirmeleri ve yöreyi tanımları için gerekli düzenlemeleri yapmıştır.

Konuklar için  bölgenin özelliği ola kayalara oyulmuş olan YEMENİ adlı restoranda öğle yemegi ikram etmiştir.

alt

2. TKG programına Bulgaristan'dan katılan AZİZ SADULA (sol başta)  balkan ülkelerindne gelen girişimcilerle kısa sürede dost oldu.

alt

Nevşehir Ticaret Borsası ile  Ticaret ve Sanayi Odası görevlileri konukları yalnız bırakmadı ve gezi süresince yakından ilgilendi. Yunanistan'ın  Batı Trakya bölgesinden İBRAHİM HALİL HASAN (sağ başta)  gösterdikleri ilgi nedneiyle oda yöneticlerine teşekkür  etti ve Gümülcine'ye davet etti.   

alt

2. TKG heyeti  üyeleri Nevşehir-Kapadokya bölgesi ziyaretinde  neşeli anlar yaşadı ve çok memnun kaldı.

alt

Irak, Kosova, Makedonya ve Yunanistan-Batı Trakya temsilcileri Nevşehir-Kapadokya bölgesinde çevre gezisinde eğlenceli anlar yaşadılar ve renkli anılar biriktirdiler.