8. TKG PROGRAMI KATILIMCISI  NEDZMİN  LJUCA  İSTANBUL'DAYDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Bosna Hersek'den katılan NEDZMİN  LJUCA bir eğitim programına katılmak için kısa bir süreliğine İstanbul'a gelmiştir.

alt

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna şehrindeki TC Ziraat Bankasında görev yapmakta olan NEDZMİN  LJUCA (solda) , 4-7 Aralık 2013 tarihlerinde Banka tarafından düzenlenen eğiitm programına katılmak üzere  İstanbul'a gerçekleştirdİği seyahat sırasında işten kalan sınırlı zamanda İstanbul Boğazında kısa bir mola verme fırsatı bulmuştur.

alt

8. TKG üyesi NEDZMİN LJUCA, aynı tarihlerde uluslararası Genç İşadamları Kongresi nedeniyle İstanbul'da bulunan TKG grubu üyeleri ve özellikle dönem arkadaşı Kırgızistan'dan SEMETEY OMURGAZY UULU ile görüşemeden ülkesine geri dönmüştür.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girşimciler programına Kırgızistan temsilcisi olarak katılan  SEMETEY OMURGAZY UULU,  tekstil sektöründe şirket sahibidir. Bişkek’de ve Kazakistan’da toplam 12 adet hazır giyim, ayakkabı ve aksesuar satışı yapılan mağazaları bulunmaktadır. Ürünlerini Türkiye’den ve Çin’den temin etmektedir.  Kırgızistan Genç İş Adamlar Derneği Üyesidir. Bunlara ek olarak, şirketi gıda ve inşaat sektöründe de faaliyet göstermektedir.