ESKİŞEHİR TİCARET ODASI 9. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ  ONURUNA MÜZİKLİ AKŞAM YEMEĞİ DÜZENLEDİ

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girşimcviler Programı kapsamında Eskişehir'de bulunan  TKG heyeti onuruna 20 Ekim 2008 Pazartesi günü akşamı, Eskişehir Ticaret Odası  tarafından Odanın  binasının üst katında bulunan lokantada müzikli akşam yemeği düzenlenmiştir.

alt

Eskişehir Vali Yardımcısı (sağ başta)  Ticaret Odası Başkanı (sağdan 2.) ve  Ticaret Borsası Başkanı (sağda 4.)  yemek sırasaında da konuklarla yakından ilgilendi ve sorularını yanıtladı.  Irak kerkük'ten HALİT MAYAS (soldan 2.) protokol masasında bir süre yöneticilerle sohbet etti.

Akşam yemeğine Eskişehir Ticaret Borsası ve Eskişehir Sanayi Odası yöneticileri de davet edilmiştir. Her üç odanın da yönetim kurulu başkanı, meclis başkanı  ve genel sekreterleri bu yemeğe iştirak etmişlerdir. 

Konuk girşimciler onuruna düzenlenen aAkşam yemeğine Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk GÜNAY,  Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN’de iştirak etmiştir.  

alt

Büyükşehir Belediye Başakanı  Prof. Dr. YILMAZ BÜYÜKERŞEN  (sağdan 3.) yaptığı konuşmada; konuk girişimcileri Eskişehir'deağırlamaktan çok memenu olduklarını ifade etmiştir. 

Eskişehir Vali Yardımcııs Ömer Faruk GÜNAY (soldan 3.) konuklara hitaben yaptığı konuşmada Eskişehir'in kültürel ve ekonomik özelliklerini vurgulayarak, her zamaan beklediklerini belirtmiştir.

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı SAVAŞ ÖZDEMİR  (sağdan 1.)  konuk girimciler için uygun firmalarla  eşleştirme çabalarına akşama yemeği sırasında da devam etmiştir.

9. TKG programıa Türkmenistan'dan katlan DOVRAN BAYLİYEV  (soldan 4.) ve dönem arkadaşları neşeli bir akşamı paylaştılar. 

alt

Türkmenistan'dan MURAT ANNAMUHAMMEDOV (soldan 1.), Kafkas danslarıından güzel örnekler sergileyen  ve  programa Rusya adına katılan  dönem arkadaşları NATİG ASKEROV  (soldan 2.) ve  GAMZAT KHANGISHIEV sağ başta)  için  tempo tuttu. 

alt

Türkmenistan'dan  MURAT ANNAMUHAMMEDOV  (soldan 2.) ve Romanya'dan SEVİDAN KERİM'e halayda Irak'dan MAZEED M.A. AZEZ eşlik etti.