Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 12- 29 Ekim 2008 tarihleri arsında Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düznelenen  9. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programına  yirmi iki ülke ve iki özerk bölgeden kırk kişi katılmıştır.

Konuk girişimciler Ankara'da buluştukları ilk saatlerden itibaren kısa sürede kaynaştı ve yakın arkadaşlıklar kurdu.  

alt

9. TKG Programı katılımcıları  Ankara'dan Eskişehir'e heyete ait özel otobüsle hareket ettiler.  Eskişehir'de Bilecik' e oradan Sakarya'ya ve ardından İstanbul'a  kadar uzun otobüs yolculuğu sırasında renkli anlar yaşandı.  

9. TKG programı katılımcıları İstanbul'un Beyoğlu semtinde istiklala caddesi üzerinde bulunan Richmond Otel'de konaklamışlardır.  İstanbul'un en renkli ve canlı merkezinde bulunan bu otele ulaşı kolaylığı nedeniyle konuklar çok rahat etmiş, iş ve akraba görüşmeleri için otelin geniş ve ferah lobisinden yararlanmışlardır.  

alt

Türkmenistan'dan DOVRAN BAYLIYEV, Almanya'dan EFENDİ AYGÜN ve Irak'dan HALİT MAYAS  Richmond Otelin lobisinde bulup, Beyoğlu keşif turuna çıktılar. 

alt

Kosova'dan İRFAN FUSHA (solda) Iraklı arkadaşı HALİT MAYAS ile samimi dost oldu.

alt

İran'dan  SEYED VAHİD PEİMAN (solda) Irak'dan  HALİT MAYAS (sağda) ile  Eskişehir Ticaret Borsası'nın bahçesinde kameraya birlikte gülümsediler. 

alt