TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN TÜM DÖNEM ÜYELERİ  ÇALIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU 

10-11 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilen Dünya Türk Girşimciler Kurultayı   nedeniyle İstanbul'da  buluşan Türkçe Konuşan Girişimciler grubunun üyeleri 4. Levent'teki Bilek Otel'de özel bir değerlendirme toplantısı yaptılar. 

alt

8. TKG programıa İran'dan katılan MİR ABOLFAZL HASSANİ  TKG grup içi çalşma yemeğinde  grup üyelerine birlikte iş yapabilmenin önemini anlattı ve fırsatlar hakkında bilgi aktardı.

TKG Grubunun Çalışma Yemeğinde biraraya gelen tüm dönem katılımcıları  birbirleri ile tanıştı ve gelecekte ortak projelerde birlikte hareket edebilme niyeterini ifade etti.  

TKG Ailesinin üyeleri samimi bir ortamı paylaştılar ve birlikte iş yapabilmenin  ön koşullarını konuşarak, değerledirmelerde bulundular. 

alt

2009 DTİK Kurultayı için İstanbul'da buluşan 1, 2,. 4, 6, 7. 8, TKG programlarına, Almanya, Azerbaycan ve Balkan ülkelerinden katılmış olan TKG  üyeleri çok renkli bir aile fotoğrafını bilrikte oluşturdular.

.alt

TKG programının eski dönem katılımcıları ile  son grup olan 9. TKG grubunun ortak çalışma yemeğinde çok samimi bir ortam paylaşıldı. Kosova, Makedonya, Batı Trakya delegeleri Almanya'dan 8. TKG üyesi  BORA ÖZTELCAN (sağdan 2.) aynı masayı paylaştılar.

alt

8. TKG programıa Almanya'dan katılan BÜLENT AYDIN  (sağ başta)  TKG grubunu gelecekte ortak projeler geliştrirmesi konusundaki düşüncelerini  grup üyeleri ile paylaştı.

alt

9. TKG grubu heyet başkanı KKTC'den ŞEVKİ METECİ (sol başta) ve  Irak temsilcileri; 12. TKG programı heyet başkanı SUPHİ MUTAPÇI (soldan 2.)  9. TKG grubu katılımcısı HALİT MAYAS (soldan 3.) çalışma yemeğine aktif  katılım sağladılar.

DTİK tarafından düzenlenen 2009 Dünya Türk Girişimciler Kurulyaına ait daha fazla fotoğrafa ulaşmak için  TKG Yahoo Mail Grubunda yayınlanmakta olan Kurultay Albümünün  linkini tıklamanız önerilmektedir. 

Irak temsilcisi 9. TKG grubu üyesi HALİT MAYAS tarafından TOBB Girişimcilik Yahoo Mail Grubuna eklenen 2009 Kurultay albümündeki farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.