DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER  KURULTAYINA KATILAN ÜÇ  TKG ÜYESİ  İSTANBUL'DA  BİLEK OTELDE ORTAK DOĞUM GÜNÜ KUTLADI

DTİK tarafından düzenelenen 2009  Dünya Türk Girişimciler Kurultayına katılan TKG üyeleri üç arkadaşlarının aynı güne denk gelen doğum gününü birlikte kutladı.

KKTC'den 5. TKG programınına katılan  AHMET HASTÜRK  ile, 6. TKG programı katılımcısı RAMAZAN GÜNDOĞDU ve Moldova'dan 6. TKG programı üyesi Moldova'dan VALENTİNA UZUN  İstanbul Bilek Otelde düzenlenen ortak doğum günü kutlamasında pastayı birlikte kestiler.

Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunun KKTC'den gelen 5. dönem  üyesi AHMET HASTÜRK (sağdan 3.)  ile, 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubu üyelerinden  Moldova'dan VALENTİNA UZUN (sağdan 4.) ve KKTC'den RAMAZAN GÜNDOGDU  (sağdan 5.) Kurultay  nedeniyle İstanbul'da bulundukları sırada aynı tarihe denk gelen  dogum günlerini grup arkadaşlarıyla birikte  kutlama şansı buldular.

Yukarıdaki fotoğrafta 6. TKG programına Özbekistan'dan katılan OYBERK KURBANOV (sağ başta)  ve 6. TKG grubu katılımcısı Azerbaycan'dan ELNUR JABBARLI (sol başta) da bulunmaktadır.

4. TKG programına KTC'den katılan LEVENT ÖZERDAĞ  (sol başta) 2. TKG programına Bulgaristan'dan katılan AZİZ SADULA (arka sırada, solda)  ve 6. TKG üyesi Azerbaycan'dan ELNUR JABBARLI (arka sırada sağda) )  doğum günü kutlayan arkadaşlarının heyecanını paylaştılar.