9. TKG PROGRAMI ÜYELERİ  ROMANYA 'DAN GELEN DURİYE AKKOYUM İÇİN SÜRPRİZ KUTLAMA DÜZENLEDİ

TOB tarafından düzenlenen  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Romanya-Köstence'den katılan DURİYE AKKOYUM yeni yaşını  Ankara2da bulunduğu sırada kutladı.

 Osmanlı ardılı  Türklerin kurmuş olduğu  merkezi Köstence'de buluna Demokrat Türk Birliği Kadın Kolu 2. Başkanı  olarak görev yapan DURİYE AKKOYUM, şirketlere muhasebe hizmeti sunmakta ve Romanya'da iş yapmak isteyen Türkiye'de giden yatırırmcılara   yardımcı olmaktadır.  

alt

KKTC'den NİYAL ÖZTÜRK (sol başta) Romanya'dan  SEVİDAN CHERİM (sağdan 3.) ve Almanya'dan EFENDİ AYGÜN (sağ başta)  sürpriz doğum günü pastasındaki mumları üflyen dönem arkadaşlaraı DURIE ACCOIUM'a şarkılarla ve kahkahalarla eşlik ettiler.    

Dönem arkadaşları Ankara Kent Otel'de  DURİYE AKKOYUM için sürpriz bir kutlama düzenlediler. Doğum günü pastasının kesilmesinden sonra   9. TKG grubu üyeleri biririndne duygulu şarkı ve türküleri eşliğinde güzel bir akşamı paylaştılar.  

Duriye AKKOYUM program nedeniyle Eskişehir'de buluduğı sırada  torunun doğum haberini alınca heyecanını ve mutluluğunu grup arkadaşlarıyla paylaşmıştır.