9. TÜRKÇE KONUŞAN GİRŞİMCİLER GRUBU SARAR ÜRETİM TESİSLERİNDE CEMALETTİN SARAR'A KONUK OLDU

Konuk girişimciler, Ticaret Odasındaki toplantılardan sonra da  TO Başkanı CEMALETTİN SARAR' a konuk oldular. 9. TKG heyeti için 21 Ekim 2008 Salı günü Organize Sanayi Bölgesinde  düzenlenen fabrika ziyaretleri kapsamında SARAR tesisleri de ziyaret edimiştir.

SARAR fabrikasını ziyaret eden konuk girişimcileri Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Cemalettin SARAR  karşılamış ve fabrikayı ve üretim hattını bizzat gezdirmiştir.

TKG üyeleri SARAR üretim tesislerinde Yönetim Kurulu Başkanı CEMALETTİN SARAR (ön sırasa, sağdan 3.) tarafından  ağırlandı:

Yukarıdaki fotoğrafta; sol başta yarım görünen  Türkmenistan'dan  MURAT ANNAMUHAMMEDOV (soldan 1.), Rusya-Tataristan'dan  İLDAR KALİMULLİN (soldan 2. gözlüklü), Kazakistan'dan  BERİK UTEMİSSOV (soldan 3. arka sırada-gözlüklü), Makedonya'dan  ERDOAN DZELADIN (soldan 4.), Irak'dan  HALİT MAYAS (arka sırada sağdan4.), Afganistan'dan  KHAN MURAT HAMIDI (arka sırada sağdan 3.), Tacikistan'dan KAMOLIDDIN  KHAMRUDINOV (ön sırada sağdan 2.), Azerbaycan 'dan  PARVIZ BAKHSALIYEV (arka sırada sağdan 2.), Rusya- Dagıstan'dan GAMZAT KHANGISHIEV (ön sırada sağdan 1.), Özbekistan'dan ABDUHALIL VASIDOV (arka sırada sağdan 1. ).

9. TKG grubu üyeleri  SARAR üretim  tesilerinde yeni kurulan ev tekstili bölümünü  de gezdi.  Türkmenistan'dan MURAT ANNAMUHAMMEDOV (sol başta) , Almanya'dan  EFENDİ AYGÜN (soldan 2.) Tacikistan'dan KAMOLIDDIN  KHAMRUDINOV (soldan 3.)  Azerbaycan'dan PARVIZ BAKHSALIYEV (sağdan 3.), Makedonya'an  ERDOAN DZELADIN sağdan 2.), Almanya'dan İSMAİL HAKKI YILDIZ (sağ başta) Eskişehir TO Başkanı CEMALETTİN SARAR (ortada) dan üretim tesisleri hakkınd bilgi aldı.

Arka sırada  Azerbaycan'dan FUAD KHANLARZADE (sağda), Özbekistan'dan ABDUHALIL VASIDOV ve Yunanistan Batı Trakya'dan RETZEP CHASAN ARIF ev tekstil ürünleri hakkında SARAR şirketi yönetim kurulu başkanıdan bilgi aldı.

Heyet üyeleri fabrika satış mağazasından yüklü miktarda alışveriş yapmıştır. Bu alışverişte konuklara SARAR tarafından özel indirim uygulanmıştır.  Konukların satın aldıkları takım elbiselerin kol ve paça boyları tek tek Cemalettin SARAR tarafından alınmış, gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra İstanbul’daki otele kargo ile gönderilmiştir.

Heyetin bazı üyeleri Eskişehir Ticaret Odası Başkanına ülkelerini temsil eden küçük hediyelerini fabrika da yapılan kısa bir törenle  sunmuşlardır.

Azerbaycan temsilcileri PARVIZ BAKHSHALIYEV (solda) ve  FUAD KHANLARZADE (ortada) Eskişehir TO Başkanına Bakü Kız Kalesi fotoğraflı tabak hediye etti.

Irak'dan  HALİT MAYAS (sağda) , MAZEED M.A. AZEZ (arka sırada soldan 1.) Azerbaycan'dan PARVIZ BAKHSALIYEV (arka sırada soldan 2.) CEMALETTİN SARAR tarafından kendilerine gösterilen yakın ilgiden çok memnun olduşar.