alt

TOBB tarafından düzenelenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Afganistan'dan katılan JAMSHİD SAEEDİ UZBEK, Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington D.C'de düzenlenen ABD-Afganistan Ticari Eşleştirme Konferansına katılmak üzere davet edildi.


alt

13. TKG grubu üyesi ABDUL WALİ (8sağda)  ABD'deki Ticari Eşleştirme Konferansına davet edilen heyette yer almıştır.

Afganistan-ABD Ticaret Odası tarafından düzenlenen Ticari Eşleştirme Konferasnında yararlı görüşmeler ve bağlantılar yapan  TKG grubu üyesi arkadaşlarımız, benzer toplantıların barış sürecine de katkısı olacağına inanmaktadır. 

alt

10. Türkçe Konuşa girşimciler programı kataılımcısı JAMSHİD SAEEDİ  (ortada) Ticari Eşleştirme Konferansında oturumlara aktif olarak katıldı ve sunumları ilgiyle izledi.

Konferansın tamamlanmasından sonra konuk Afganistan heyeti için New York   şehrine bir gezi düzenlendi.  Programdan sonra bir süre daha ABD'de kalan ve kendi olanakları ile California'ya da giden TKG grubu üyeleri Los Angeels şehrini ve Hollywood'uda ziyaret etti.

alt

Afganistan TKG grubun iki değerli temsilcisi olan arkadaşlarımızı  aktif  faaliyetleri nedeniyle kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

alt

Konferans nedeniyle ABD'nin başkenti Washington'da  bulunduğu sırada şehri gezme fırsatını da değerlendiren 10. TKG grubu üyesi JAMSHİD SAEEDİ UZBEK arkadaşımızın farklı fotograflarına ulaşmak için bu linki tıklamanız gerekmektedir.