16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova'dan katılan BERKANT CURİ  26-28 Kasım 2013 tarihlerinde, Dünya Türk Gençleri Birliği (DTGB) tarafından  İstanbul'da düzenlenen 1. Türk Dünyası Genç İşadamları Toplantısına katıldı. 

alt

16. TKG üyesi BERKANT CURİ, toplantıda söz alarak, düşüncelerini ifade etmiştir.

alt

16. TKG üyesi BERKANT CURİ   (solda) toplantıda Türk dünyasının farklı ülkelerinden gelen genç işadamları ile tanıştı.

Türk dünyasından genç iş adamları, İstanbul'da düzenlenen "1. Türk Dünyası Genç İşadamları Toplantısı"nda bir araya geldi.  

Tataristan'da 1992 yılında kurulan ve 2010 yılından itibaren Azerbaycan merkezli uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olan Dünya Türk Gençleri Birliği (DTGB), 26-30 Kasım 2013 tarihlerinde İstanbul Gönen Otel'de "1. Türk Dünyası Genç İş Adamları Toplantısı" düzenledi. Merkezi Azerbeycan'da bulunan ve 21 yıldır Türk dünyasının gençlerini aynı çatı altında buluşturan Dünya Türk Gençleri Birliği (DTGB), Türk dünyasının genç iş adamlarını İstanbul'da buluşturdu. 

alt

Dünya Türk Gençleri Birliği  faaliyetleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşmanız için   DTGB web sayfasını tıklamanız önerilmektedir.

24 Avrasya ülkesinden 250 genç iş adamı ve ticari alanda faaliyet gösteren kuruluş temsilcilerinin katıldığı "1. Türk Dünyası Genç İş Adamları Toplantısı"nda Türk dünyasındaki ekonomik perspektifler ile turizm, inşaat, tekstil ve gıda alanlarında işbirlikleri ele alındı. 

Toplantılar sonrasında Türk dünyası genç iş adamlarına yönelik İstanbul merkezli bir birlik kurulmasına karar verildi.

alt

16. TKG programoına Kosova'dan katılan BERKANT CURİ (sağda) oturumlarda aktif olarak katıldı.  Dünya Türk Gençleri Birliği (DTGB) tarafından  İstanbul'da düzenlenen 1. Türk Dünyası Genç İşadamları Toplantısına ait farklı fotoğraflara  BERKANT CURİ'nin facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

Sabah Gazetesinin fotograflı  haberine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflar ulaşmak için Son Dakika haber sitesinin linkini tıklamanız önerilmektedir.

Gazete 2023 web sitesinde yayınlanmakta olan toplantı programına ulaşmak için lütfen linki tıklayınız. 

alt

Toplantıda farklı ülkelerden gelen genç girişimcilerla tanışan 16. TKG üyesi BERKANT CURİ  (sol başta) bağımsızlık isteyen Tatar grubuna  başarılar diledi.

Haberler Com Sitesindeki fotograflı habere ulaşmak için linki tıklayınız.