KIRGIZİSTANLI  TKG ÜYELERİ TOBB BAŞKANINA YAKIN İLGİ GÖSTERDİ

Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kırgızistan'dan katılan TKG üyeleri TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU  ile Türkiye Kırgızistan İş Forumu'nun yapıldığı Bişkek'teki Jannat Otelde 2 Aralık 2013 tarihinde görüştü ve TOBB Başkanına  TKG grubu ve Türkiye Mezunları EGEMENDİK Derneği adına bir deri tablo sundu.

alt

TOBB Başkanına hediye takdimi töreninde  15. TKG üyesi ve Egemendik Derneği  Başkanı ERKİNBEK DJOROEV   (sağ başta) 13. dönem üyesi ALMAZ  MAKESHOV (soldan 2.)

Kırgızistan TKG Grubu üyeleri TOBB Başkanının ziyaret programına etkin katılım gösterdiler.

İş Forumuna ve Türkiye Kırgızistan Manas Üniversitesindeki toplantılara  grup olarak iştirak eden Kırgızistan TKG grubu TOBB Başkanına yakın ilgi gösterdi, teşekkürlerini ve karşılıklı iletişimin devamlılığı nedneiyle memnuniyetlerini ifade etti. 

alt

TKG programı katılımcıları; ön sıra:  14. dönem üyesi  AIGUL SAIRAKUNOVA  (sol başta)  + 10. dönem üyesi TEMİRLAN SARLYKBEK UULU (soldan 3.)  + 15. dönem üyesi ve EGEMENDİK Dernek Başkanı ERKİNBEK DJOROEV   (sağdan 3.)  TOBB Bilgi Erişim Müdürü OSKONBEK ABDRİMOV  (sağ başta) Arka sırada: 16. dönem üyesi  ve EGEMENDİK Genel Sekreteri  MİRBEK OKENOV ( solda)  ve 14. dönem üyesi RUSLAN AKMATBEK (sağda) TOBB Başkanı ile İş Forumunda görüştü.