2. TKG PROGRAMINA KATILAN KONUKLARI DTM MÜSTEŞAR YARDIMCISI ÜLKER GÜZEL KABUL ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar bieriği tarafından 18 Eylül-1 Ekim  2005 tarihleri arasında Ankara, Nevşehir ve Kayseri   illerinde düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar için 23 Eylü 205 Cuma günü Dış ticaret Müsteşarlığı Anlaşmalar Genel Müdürlüğü ziyareti yapılmıştır.

alt

2. TKG heyeti başkanı Bulgaristan'da SEVGİNAR SERBEST (sol başta) ve grup üyeleri ÜLKER GÜZEL ile birlikte. 

alt

Irak grubu  Müsteşar yardımcısı ÜLKER GÜZEL'e plaket sundu.

DışTicaret Müsteşarlığındaki toplantıtda Anlaşmalar Genel Müdürlüğü Daire Başkanı HÜSAMETTİN KILIÇKAYA' (sol başta) hazır bulunmuş ve konuklarla yakından ilgilenmiştir.

alt

Konuklar toplantıdan sonra Müsteşar Yardımcısı ÜLKER GÜZEL'e sorunlaraını anlatmaya devam ettiler. Yunanistan Batı Trakya'dan MUSTAFA HAKKI (sağ başta) ve   İBRAHİM HALİL HASAN  (soldan 2.) DTM yetkilileri ile görüştüler.

Program kapsamında Dış Ticaret Müsteşarlığını ziyaret eden  konuk heyet, DTM  Müsteşar Yardımcısı Ülker GÜZEL tarafından kabul edilmiştir. 

Müsteşar Yardımcısı ÜLKER GÜZEL konuklarla yakından ilgilenmiş ve Türkçe Konuşan Girişimciler Programının önemini vurgulayan bir konuşm yaparak, TOBB'a bu programı başlattığı için özel olarak teşekkür etmiştir.

Konuk girişimcilere Dış Ticaret Müsteşarlığının faaliyetleri hakkında bilgi verilmiş, konukların ülkeleri ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilerin düzeyi konusunda açıklamalar yapılmıştır. Konuk heyet üyeleri Türkiye ile ticaret yaparken karşılaştıkları sorunları ifade etmiş ve çözülmesini talep etmiştir. 

alt